Twin Spin fruitautomaat is nu al een klassieker

Twin Spin lijkt een klassieke fruitautomaat, maar is het niet. Tenminste, niet helemaal. Het combineert de beste klassieke elementen met moderne kenmerken. En dat maakt deze game tot een topper in het segment. Zeker als je daarbij optelt dat er 243 manieren om te winnen zijn.

Het spel oogt vertrouwd met bekende symbolen als diamanten, bellen, bars en zevens. Maar het ziet er allemaal veel flitsender uit. Je krijgt het gevoel dat je in Vegas zit en niet in het dorpscafé.

Dubbele rollen bieden dubbel zoveel winst

Maar het allermooiste aan deze game zijn de tweelingrollen. Het spel heeft vijf rollen. Daarvan gaan er steeds minstens twee tegelijk draaien. Maar soms gaan er ook drie, vier of vijf tegelijk spinnen.  Daarbij kun je kiezen of je de rollen apart speelt of tegelijk. De twin rollen maken het spel tot de ultieme fruitautomaat: alles beweegt en alles maakt geluid. Het is één groot gokfestijn bij Twin Spin.

De geluiden zijn net als die van de gokkasten in Vegas en de knipperende lichtjes geven je de echte casinosfeer. De muziek wordt spannender als de rollen langzaam stoppen met draaien.

De klassieke fruitautomaten blijven hun charme houden. Nog steeds behoren ze tot de meest gespeelde games online. Het is dan wel zo leuk als zo’n game in een modern jasje wordt gestoken. En precies dat gebeurt in Twin Spin. Het spel heeft alle voordelen van vroeger met alle gemakken van nu.

Dubbele winstkans  Twin SpinTwin Spin heeft weinig poespas. Geen bonusgames of re-spins en weinig speciale symbolen. Dat maakt het van de ene kant misschien saai, maar van de andere kant doet het spel waar een gokkast goed in hoort te zijn: spinnen. Daarnaast zijn er wel wild symbolen, waarmee monsterwinsten te pakken zijn. De wilds kunnen op alle rollen, behalve de eerste verschijnen. Ze vervangen dan alle andere symbolen op de rol.

Want je moet niet denken: weinig extra features, dan zal er ook wel weinig te winnen zijn. Het tegendeel is waar. Je kunt maximaal maar liefst 270.000 muntjes pakken. Dat is ongekend. Het spinnen gaat ook lekker snel en je kunt heel eenvoudig je inzetten aanpassen. Winnen doe je op dezelfde manier als bij andere gokkasten: hit drie dezelfde symbolen op drie rollen naast elkaar en de kast begint te rinkelen.

Twin spin, voor de echte “Thrill Seekers”

Twin Spin is dus alles behalve een saaie gokkast. Met name de rollen die tegelijk gaan draaien, geven het spel iets unieks. Het zou daarmee zomaar eens een enorme hit kunnen worden, vooral onder de echte gokliefhebbers. Het spel werkt eenvoudig, heeft talloze manieren om te winnen en is een glitterend feest voor het oog. Daarnaast is een max van 270.000 muntjes ook erg aantrekkelijk.

Twin Spin is een spel om simpelweg van te genieten. Je denkt dat je het snel bekeken hebt, omdat er niet veel te ontdekken valt. Geen spannende thema’s over donkere bossen, diepe zeeën of enge criminelen. Nee, het is een doodgewone fruitautomaat, maar wel met een glitterrandje en een unieke dubbel draaiende rol. En alleen al daarvoor moet je dit spel eens proberen. Al snel zul je merken dat je zo weer een flinke tijd lekker aan het spelen bent. En eigenlijk mis je die extra features helemaal niet. Sterker nog, het is zo al spannend genoeg en winnen gaat vanzelf. Probeer het nu meteen. Twin Spin wordt het helemaal!