Sport weddenschappen, iedere sportliefhebber denkt er wel eens aan. Het maakt het kijken van een sportwedstrijd een stuk spannender. En het aanmoedigen van je favoriete club is ineens ook veel nuttiger. Want jij hebt je geld er op ingezet. Maar hoe doe je dat, geld in zetten op een sportclub of individuele sporter? Wij vertellen je alles over wedden op sport!

Het afsluiten van weddenschappen

Het begint natuurlijk met het kiezen van een sport. Je denkt misschien dat het vooral om voetbal gaat, maar dat is niet zo. Je kunt een sport zo gek niet bedenken of je kunt er op wedden. Van darts tot drafsport of wat dacht je van Futsal en Boboll. Het is maar net waar je van houdt. Op de website kun je kijken welke sportwedstrijden er allemaal binnenkort gespeeld worden en maak je een keus voor een bepaalde wedstrijd.

Probeer het zelf eens bij Bet-at-Home!

bet-at-home.com

Gebruik maken van de wedcoupon

voorbeeld wedcoupon Als je een bepaalde wedstrijd hebt aangeklikt wordt hij toegevoegd op een zogenaamde wedcoupon. Hierop staan de evenement gegevens, de notering en het bedrag dat je wilt inzetten. Als je weer een wedstrijd of evenement aanklikt wordt hij automatisch toegevoegd aan je wedcoupon. Klik op de prullenbak naast het inzetveld om een wedstrijd weer te verwijderen.

Combinaties van wedstrijden of events

Je kunt ook combinatie weddenschappen afsluiten. Dat wil zeggen dat je bijvoorbeeld op drie paarden tegelijk wedt. Zo kun je een hogere notering krijgen. De combinatie weddenschappen komen automatisch onder de enkelvoudige evenementen te staan. Je kunt ook voor zogenaamde Bankers kiezen. Dit betekent dat de uitkomst zo goed als vast staat.

De weddenschap kan theoretisch niet verloren gaan. Hoewel het natuurlijk altijd mogelijk is dat bijvoorbeeld Malta wint van het Nederlands elftal, al is het zeer onwaarschijnlijk. Bij Bankers en Includes kun je je Bankers selecteren, die je in elke combinatie wilt opnemen. Ook kies je je “includes”. Dat zijn gebeurtenissen die je aan een bepaalde combinatie wilt toevoegen.

Live Wedden op wedstrijden

Er is natuurlijk niets leuker dan de sportwedstrijd waar jij op hebt gewed live te volgen. Hoe gaat jouw team van start, is de spits in vorm en hoeveel is het in de rust? Als je dat weet, kun je iets beter voorspellen of je de weddenschap zult gaan winnen. Op de websites voor sport weddenschappen is een live stream aanwezig.

Daarop kun je live jouw weddenschap volgen. En wat nog mooier is: je kunt je weddenschap aanpassen. Krijgt de spits een rode kaart na vijf minuten en breekt de keeper zijn been na een mislukte redding, dan ben je blij dat je je weddenschap nog kunt veranderen.

Sport weddenschappen afsluiten is simpel; weten = wedden = winnen!

Veilig wedden op sport evenementen

De websites voor sport weddenschappen bieden vaak uiterst veilige en gemakkelijke betalingsmethoden. Dat wijst zich vanzelf en je kunt met een gerust hart een storting doen. Als je vragen hebt is er een helpdesk beschikbaar waar je per e-mail of telefoon (gratis) terecht kan.

Wedden op sport in Europa

Sport weddenschappen zijn in de Europese landen erg populair en het is al vrij normaal dat men geld inzet op sport. Het geeft wat extra “jeu” aan je middagje sport kijken. In Nederland moet het nog een beetje groeien. Maar wij verzekeren je dat je er veel lol aan zult beleven. Dus probeer het zelf eens en ga vandaag nog wedden en winnen op sport! (Speel direct bij Bet-at-Home de nr.1)