Met een Blackjack strategie kom je nog eens ergens! Pieter heeft lekker gescoord met blackjack. Van de gewonnen €20.000 gaat hij een wereldreis maken. Hoe het hem is gelukt? Het draait allemaal om strategie, zo zegt hij zelf.

Blackjack strategie om te winnen

winnen met een blackjack strategie“Mijn hele leven ben ik al dol op spelletjes. Vooral spelletjes waar een zekere strategie bij komt kijken. Ik houd ervan om een beetje na te denken en de tegenstander te slim af te zijn.

En de bank als tegenstander, dat is natuurlijk de grootste uitdaging.

Ik speel blackjack met een systeem al een hele tijd. Eerst gewoon zonder geld op de computer. Je weet wel, je had vroeger zo’n DOS-versie. Maar de laatste jaren speel ik het vooral online. Er zijn zoveel goede online casino’s tegenwoordig. Soms scoor ik een bonusje, maar meestal leg ik zelf wat geld in. En als je slim speelt, sta je aan het eind ongeveer quitte.

Je moet het spel wel eerst goed bestuderen. En dan vooral je eigen spel blijven spelen. Laat je niet verleiden tot domme beslissingen.

De afgelopen tijd ging het heel aardig. Ik werd steeds een beetje beter en de verliezen werden steeds kleiner. Af en toe had ik het gevoel beter te zijn dan de bank. Maar echt grote winst bleef uit. Strategisch inzetten vergt wat meer concentratie en uiteraard kan je ook met een strategie best wel verliezen.

Statistisch een hoger kans met een strategie

Statistisch gezien is de kans natuurlijk ook veel groter als je speelt volgens de perfecte strategie maar toch is het nooit een garantie Toch blijf je hopen op een goede dag, waarop de kaarten lekker vallen. Nou dat was dus afgelopen dinsdag. Ik had een vrije dag genomen. Dat doe ik wel vaker. Op dinsdag is het altijd erg rustig op mijn werk. Mijn vrouw was werken dus ik had het rijk alleen.

Ik ging er eens lekker voor zitten: kopje koffie, Radio 3, een paar stroopwafels en een goede pot blackjack. Ik had direct al Blackjack en dat bleef maar doorgaan. Zo’n mega run had ik nog nooit gehad. Het mooiste vond ik dat ik mijn kop erbij hield. Rustig ging ik hoger spelen, niet te snel, geen gekke dingen. En zo liep de winst langzaam en gecontroleerd op tot maar liefst €20.000. Toen ben ik maar snel gestopt. Ok als ervaren Blackjackspeler heb ik heus wel eens wat hogere bedragen gewonnen maar dit is echt wel een absoluut recordbedrag voor mij.

Zo’n mooi bedrag, dat wilde ik niet meer verliezen. Het geld wordt goed besteed. Mijn vrouw en ik willen al heel lang op wereldreis. Daar waren we al jaren voor aan het sparen. Eigenlijk wilden we nog een jaar wachten. Dat is nu niet meer nodig. Het ticket is geboekt: we beginnen in Kaapstad!

live blackjack spelen